- Dagens crow

 

Hinner inte skriva direkt, bara bild men säger bara.. I Lööööve MUS Crow ! :)- Spring field

Idag trotsar jag denna långa tråkiga och kalla vinter och gör en liten vårig make :)


Blev i gröna nyanser. Grönt är verkligen underskattad färg till ögonlocken i alla fall av mig !!

Så här blev det ! :
- 25 års kalas

Förlåt men är väldigt seg med inlägget men de är för att detta internet har vägra ladda upp bilder och så vidare så fick vänta och provar nu istället ! :)


Vad ju på Saras 25 års kalas i lördags och fick veta lite sent att hon hade Lila Tema... Så jag fick gå svartklädd som jag tänkt men grejade till lite Lila smink istället:

Använde MUS flamenco över hela locket och skuggade in Emites svarta skugga med glitter(minns ej namnet, som vanligt ;) i glodlinjen och tog sist deras rosa eyedust över det lila så det blev lite ljusare.. Öste på med lite glitter för o få party feeling och ramade in nedre fransraden med flamenco + vatten med en eyeliner pensel. Hade även lite lila skugga i håret ;)


Så här blev det ! 


- Loréal Silver

Fick hem en del nya produkter häromdagen jag tänkte skriva om för er här !!


Jag som är "grå"hårig som en del säger, mer kallat askblond, använder alltid silverschampoo för att få fram denna kalla färg och döda allt vad pigment heter i håret haha :)
Silverschampoot tar bor de gula pigmenten (så länge de inte är för mycket) och, Ja det fungerar bara på blondt hår :) 


        Köpte Loréal professional Silver schampoo nu 500ml 209:-
"det gjorde jag för att jag har provat en mängd olika märken t.ex XL, Matrix, Disp, mfl och loréal biter allra bäst! det är drygt och skummar vackert och doftar gott. Däremot bör man vara lite sparsam att använda det varje gång du tvättar håret, då kan det börja skifta i blåa toner."


här är tyvärr två bilder tagna ur olika vinklar och med olika kameror men de var de bästa jag kunde hitta som kunde visa skillnaden på när ja icke användt schampoot och efter :)


Har en del andra produkter jag vill skriva om också men jag tar en i taget!

Någon annan som tycker något om Silver/blond schampoon?? Kommentera gärna! :)

 


- Dagens

Idag blev maken ganska simpel. Svartgrått och silverskimmer. Hade som liten detalj grönt och grått som inramning av nedre delen av ögat.

Så här blev det:

 

 Valde ett aprikosfärgat rouge för o få de lilla diskreta färgen men ändå fina kindben!


- Fredagsmake!

I Fredags gav jag mig av till Emma för att klippa håret på Anna.... det blev nog mellan 30-40 cm kortare än innan o då var ändå håret lååångt när de var färdigklippt :D


 

Här kommer bilder på Maken. Jag har använt mig av MUS lollipop, ra, 24 carat, crow och Emites svarta skugga som jag ej minns namnet på tyvärr, sen så klart har jag använt skimmer och vitt o sånt.

Undertill på ögat blandade jag vatten och den rosa skuggan på en eyelinerpensel och även den svarta som jag målade med.Lockade även håret en del och det är så kul att äntligen kunna göra något med håret. SKITSNYGGT när de är kort men då måste man underhålla de varannan vecka nöstan för de ska hålla formen så jag har nog tagit beslutet att försöka spara ut mitt hår nu.. eventuellt fixa i lite löshår, någon som har bra tips på leverantör när det gäller hår som ska sitta länge???- Linghems fritidsgård

Ikväll ska jag till Linghems fritidsgård. De har ikväll LAN och SPA tema :) så jag ska tid mellan ca 18-21 och sminka ögonmake på de som vill o ge heta tips :D


kvällens make ser ut så här: (tyvärr har jag glömt kameran hos joel och är hemma i tallboda för tillfället så fick låna mamma o pappas digitalkamera!)RSS 2.0