- Gott nytt år

Så här ser jag ut dagen till ära! Jag har mixat en sotning med hallonrött och mycket skimmer och glitter!


- Juletider

Jaha nu har alldeles för många dagar gått alldeles för fort.. har några sminkningar att lägga upp.. Det blir ett lyx inlägg med flera make uper i ett! :D


Titta och njut!

Ni ser väl vad BLÅ ögonen blir om man använder rostfärger!?!

- God Jul önskar Modell salong


- Icecold smokey eye

Detta är dagens make !


Inspirerades av snön och kylan så gjorde en kall lättare sot med isblå toning ... Schnyyygt eller? :DHar använt mig av en blandning av MakeUp Stores skuggor och Emite. Men huvudgrunden är
MUS crow och Aquarious
och Emites Svarta som jag inte minns namnet på.


- Kisa jobb

Var i Kisa igår och jobbade på sandströms, var inte lika mycket om i Vadstena men de är alltid roligt att se sig om!! :)


Sminket såg ut så här igår:


- Ögonskugga, I HÅRET???


Text och text och text... VAR ÄR BILDERNA??

Det finns en bild från i Lördags då jag var ute i svängen. Jag har inte berättat innan men sist jag var hos frissan och färgade botten så la vi i lite rosa slingor i luggen vilka släppte efter 2 tvättar, så därför i lördags när jag stod framför spegeln kläckte jag Idén!!

MakeUp stores microshadoe BABYDOLL! Den har ju gått sönder i mina ägor så la ut en liten hög i handflatan tillsatte några droppar vatten och rullarde en mascara applikator (självklart ren) i blandningen. Sedan drog jag igenom slingorna som varit färgade och de blev illrosa. :) Fönade håret torrt och färgen mättades litegrann och jisses vilket resultat!!


Och man kan ju använda precis vilken färg man vill!!! närsomhelst och bara tvätta ur!


MakeUp Sot och ögonförstoring
Make och rosa highlights :D

Är jag dum i huvudet eller kan ni tänka er å göra samma sak?? :)
Kommentera! :)

- Mkt som händer

Ujujuj, det har hänt alltför mycket på sista tiden, och tyvärr räcker då inte min tid till för blogg skrivandet. Har varit mycket jobb inom hemtjänsten där jag vanligtvis jobbar men det har även hänt annat skoj!!Onsdag 25 November var lilla Ida i Vadstena stad, Var anlitad till att representera Nivea på Carins Parfymeri. Vadstena hade Ladies Night och gågatan kryllade av fruntimmer! Jag hade min stol och provsminkade de som ville och gav heta tips för den enskilde. Mitt i alltihop kom Motala/vadstena´s dagstidning och fotade oss och vilken av alla bilder var med i tidninen dagen efter? Jo, min och en proffsig text som löd ungefär "Ladies Night i vadstena och Ida Sterneling, Frilansande Make up artist och hårstylist sminkade för fullt och gav tips etc. "


Detta ska alltså göras om imorgon i KISA, på Sandströms modehus. Kommer även troligtvis att sminka lite av modevisningen som börjar 18.30 också. :)


Det är sååå himla kul att få chansen att åka runt överallt och träffa nya människor och alltid få arbeta på olika sätt med olika upplägg.


RSS 2.0