- Dagens

Idag har jag anvnt mig av lite koppar färger och guld... så här blev det:


   


- Enkel enkel sot

Ska på en promenad med pappsen nu och gå "Vinterljus" här i stan... En stadspromenad med massa fina ljus :)


Tänkte inte sminka mig så värst mkt men det blev en del, SER DET UT men det är super enkelt att göra !!!

1. Lägg grund med fondation, puder
2. Fyll i brynen
3. Lägg en neutral basskugga på hela ögonlocket
4. Måla ganska brett med Svart kajal längs övre fransraden ( Jag har använt Peggy sage, oriental kohl penna)
5. Tag en skumapplikator och sudda ut kanterna så den tonas

  

6. måla slemhinnorna svarta med kajal7. Böj, måla fransar
8. Eftersom det var promenad dags så passar väl inget bättre än rosiga kinder??? Rosiga kinder appliceras på kindbener med lite cirkulerande rörelser. Ger riktigt fräsch look.

   9. Jag är proffs på o kladda o ha mig så sist av allt när mascara torkat tar jag bort det med torr tops. Tipset här finns att vänta till mascara är torr, då går det lätt att ta bort överflöd med torr tops, är mascaran blöt eller att du blöter topsen smetar allt bara ut sig och onödig makeup som fondation osv försvinner i onödan!


  Nu hade jag fruktansvärt brått när jag lade upp bilderna så några hamnade liggande men jag tror ni hänger med i alla fall va???Behöver ni BRA kajal, finns den att köpas hos mig. 65:- och jag lovar, du kommer INTE ångra dig!


- INVIGNINGEN

Ja då var det invigning i Lördags. Det blev faktiskt bättre än förväntat måste jag säga! Det blev liiiite mycket folk för vad lokalen klarde av där vid elva men det var BARA skoj!! :) Louise Gylling var en klippa som ställde upp och klippte bandet åt oss och tack alla för de fina presenterna vi fick!!


Lägger upp lite bilder från invigningen så får ni se! :)


           

             

             

           

   


- Rött

Idag har jag jobbat med helteckande röd skugga och med svart/grått/silver i globlinjen fint fint!!- Heldag med salongsarbete!

Idag har jag och Maria varit och delat ut flygblad på alla caféer i stan, allt för att folk inte ska kunna undvika oss! mohaha!
Har även inhandlat en heeeel deeeel grejer till invigningen i form av ätbara smaskigheter och även annat välbehövligt :)

Slutade med lampjakt på ikea ill skyltning :)

Titta så fint det blev!! ;D
 


- Rouge som ögonskugga?

Jajja män! Idag har jag användt MUS rouge Oh so fresh på hela locket och sen skuggat globlinjen med MUS brownie :) Fint va??


Även om jag inte trivs i brunt så ser man hur blå mina ögon blir ! 


- Dagens; rosty

Här kommer dagens make. Grundade med riktigt grön skugga från Emite, fortsatte med rostig skugga MUS sunrise och  Amazonas och sist silver skimmret Mercury har ju som vanligt även haft med Basskugga, vit, och MUS Champagne.

   


Fick inte till någon snygg helhetsbild så det blev en ful.bild ;)
Och lille chino fick inte heller slippa va med på kort, Världens gosigaste på morgonen !!


- Grand MaHar ju glömt bort att lägga upp föråldrings make-upen jag gjorde på mig själv en dag då jag hade tråkigt, och ja, bilden är lite photoshopad med de är för att få in effekterna så bra som möjligt ! :) liknar det mig? haha !


- Dagens make och tjurig hund :)

Dagens är lite grått och silver, enkelt och konsist. Ska till tandläkaren idag och se varöfr jag har sådan tandvärk :(. sen blir det vidare till Salongen !
   
Kolla så tjurig och vill inte vara med haha !- Yellow curd

Hej alla vänner ! Idag bli de hårt slit på stan med att dela flygblad angående invigningen. Men det är skoj. Får hjälp av min underbara syster!


Man måste ju va snygg när man är på stan va, så jg har idag lagt en gul/grön/orange och grå make.         


- Ny arbetsplats!

Wiiiihooo Nu är min nya arbetsplats äntligen färdig och det känns såååå himla bra!! :) Och snyggt som saten blev de! Eller vad tycker ni?? :) Nu finns det inget som kan stoppa mig och min karriär!Vill bara påpeka och påminna om invigningen 14 November 10-16 på salongen. Djurgårdsgatan 33b i linköping! Alla är välkomna och ta med dig en eller flera vänner!!Jag kommer att ha 25% rabbatt om du bokar en framtida behandling den dagen. Alltså kostar en Make up 375:-!! Det är väldigt väldigt prisvärt!VÄLKOMNA!!
psst... Ingen åldersgräns! ;)


RSS 2.0