Nya skuggor!

Var ju självklart tvungen att smita in på MakeUp Store idag och shoppa lite. Det blev ögonskuggor som vanligt. Mamma säger "men ida du har ju ögonskuggor" mitt svar blev - Man kan aldrig ha för många! Och det är fasen i mig så. hihi...:)

Det blev 3 Stycken.

Microshadow Champagne
Eyedust Mercury
Eyedust Amazonas

Blir att testa till morgondagen!Och i övrigt köpte jag ett par fräcka handskar för ett tag sen. Har kommit underfund med att det som är fult faktiskt kan vara ganska coolt ;)


- Ny plattång

Jaha.. då har man sträckt sig så långt och blivit korthårig!.. Ordentligt :) Känns skönt och spännande !Snacka om att man kan leka med håret och göra galna saker! :) Den korta pagen jag hade innan var man lite mera låst för att de verkligen bara skulle vara på ett sätt. Och att rulla det håret på spolar kunde man ju drömma vidare om . Här har ni en bild på nya frisyren!

(Och dagens make. Brun och guld) ;)


Nu till det jag skulle skriva om !! I och med min nya frisyr så var jag bara tvungen att köpa en mini styler! Jag har aldrig haft användning för det innan. 250:- på Haircare.
Väldigt behändig. Lång och bra sladd och riktigt tryck med värme i den lilla saken! Nästan för varm ibland, så har man några fingerborgar i värmeskyddande tyg så rekomenderas dessa att användas! Men jag är fullt nöjd! :)´

- Nya hårprodukter!

I lördags gick vi förbi i frisör som hade rå utförsäljning av produkter! Jag dök ner i deras lådor och hittade dessa fem produkter. Vad tror ni de kostade? 100:- för ALLA ! Bara för att de är utgående förpackningar haha..:D


från vänster:

1. Maria nila IQ 139:-
2. Keune Care Line 109:-
3. ghd professional iron oil ca 209:-
4. ghd purifying shampoo 209:-
5. Renati bodybuilding lotion 146:-
SUMMA: 812:-(ordinarie pris)  snacka om värt att betala 100 :-

ÅÅÅh jag älskar sådana fynd dagar!! :)

Nu är det bara upp till bevis att prova produkterna. Iron oil vet jag är super bra sedan innan!Har ni provat någon av produkterna?? Vad tyckte ni? 

By the way: Kolla in denna länken om gratis make up! generöst! :)
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=221099


- Bubbelgum

Kvällens make up har jag faktiskt titulerat som "Bubblegum" Har användt

MUS
aquarious och babydoll 
Emites skuggor eggshell, en grön jag ej kommer ihåg namnet på, Snow och Glam.
Rouget är självklart favoriten "cedarwood" också från Emite. Gå in på www.emite.se hittar ni något ni gillar så fråga mig kan jag skicka efter !  
Foundation som jag även blandat i lite skimmerolja kommer båda från Peggy Sage. Oljan har jag även på armarna och GUD vad jag älskar den. Jag ska skirva om den i nästa inlägg!


Prova och gör en kul make upp och maila mig gärna era egna bilder så jag får se er fantasi ! :)
" Lek med sminket och det blir mycket roligare"
   


RSS 2.0