- Tackade nej..

Angående jobbet på lördag i Motala. Det tog imot men jag kan inte va på hundra ställen samtidigt FASTÄN jag vill !! :)

Men hoppas på att de ringer igen om de behöver en MUA ! :D (MakeUpArtist)

Däremot ringde Emelie från Actionpeople idag och gav mig nytt uppdrag :) Lite bättre framförhållning .

Mer info kommer :D

- Glädjande påringning!

Idag när jag satt på utbildningen kom ett glädjande samtal... ovetandes tittade jag på rasten på mobilen och såg att jag hade röstmeddelande. Det löd ungefär såhär: Hej Ida, vi ringer från motala folketspark och ska ha familjedagar på lördag, vår makeup artist till ansiktsmålningen har dragit sig ur och vi behöver en ny, hittade din blogg och chansade bla bla...." Ringde upp hon hon förklara att hon googlat på makeup artist Motala och min blogg hade kommit upp..... Vem behöver hemsida?? Haha ... när man har BLOGG


Tragiskt nog vet jag ej om jag kan ta jobbet ... Lyckligtvis har jag ju kund i Mantorp på eftermiddagen där jag även ska fira lite inflyttning till kvällen och då vill jag ej ha med mig bil från motala och måste jag då hem emellan o lämna bilen och tåga till mantorp tar det tid !! Vilket gör att jag kanske bara blir aktivt arbetande i motala i ca 3 timmar.... Men jag ska undersöka ett förslag så vi får se !!

- Experiment

Jag har en del krashade ögonskuggor på lager vilka jag inte använder för jag hatar när kakskuggor är i pulverform ! Haha..


Fick höra av en modell på skolan att man kunde blanda ut all ögonskugga ihop med vodka så de blev krämigt och sen lägga i det i burken igen. Efter 24 timmar ska spriten ha dunstat och de ska vara en ny fin kaka igen !


Det återstår att se hur det går :) Det har efter cirka 5 timmar spruckit liiitegranna men jag vågar inte ta i dom än !


RSS 2.0