- De nya skuggorna!

Ser ut så här o de skimrar så sjukt !!! Melikelikelikelike a LOT !169kr styck på EMITE

- HIGH SHINE

WiiiI! När jag kom hem inatt låg ett paket postat från Emite i postfacket! Jisses, gissa om jag slet upp det och kollade igenom! :D Grymt snygga färger och YES they are SHINING !! Provade imorse en av skuggorna men hann inte ta någon bild. Kände lite på deras nya eye base också och jag gillar den ! Jag kan knappt bärga mig tills jag får testa alla färger och kombinationer! Men räkna med att det kan ev dröja... är de fint väder här nu så lär jag inte sminka mig. Då blir midsommar första ! :D


Kram Alla!

- Fotosession

Satt på modellbilder och luskade lite nu ... Hittade en fotosession vi gjorde förra vår/sommar.

Två heldagar och vi hade grymt kul. Ena dagen i ryd och andra i varamon !

Klicka HÄR för att se bilderna :)

- Lördag

Var i Motala igår för att måla ansiktsmålningar på barn igen. Denna gånger var nog medelåldern lite högre på de som ville måla sig men de var en flicka på kanske 2 år som var SÅÅÅÅ söt... Satt blixtstilla hela tiden jag målade henne. Nu väntar jag bara på att Emelie ska skicka mig bilderna hon tog så kanske jag kan lägga upp  nån här snart !

Smink och hår igår kväll!!

 


- Goldwell sparkling

Nytt utseende i bloggen inspirerade mig att skriva om senaste produkten jag köpte till vårens alla håruppsättningar!

GOLDWELL Diamond Gloss - Shine spraySåg när jag kom hem att produkten var för Straight Styling. Hittade den med hjälp av personal så läste inte så noga plus att jag litade på personen i butiken när jag bad om tips.

Men men .

Jag använde den först på mitt vita hår och det blev riktig glans faktiskt!
Alla uppsättningar jag haft i vår/försommar har varit brunetter och jag tycker nog inte den gjorde sig fullt lika bra i den hårfärgen. Självklart blir det glans men inte riktigt den wet-looken jag var ute efter
Kan inte säga att produkten sabbade lockarna för jag hade i den men de förstärkte ju inte lockarna heller.

+ Luktar underbart!
+ Smidig sprayflaska
+Relativt dryg
- Kunde gett mer glans på mörkt hår
- Kunde få håret att se aningen fett ut i botten så man får va försiktig och spraya mest på längderna

Läs mer om produkten HÄR

- Bal

Herregud ! Har ju glömt lägga upp bilder på baltjejerna ! Här kommer de iaf :D

 


Hår och Makeup BY ME!

- Ansiktsmålning

Tänkte jag skulle lägga upp den enda bilden jag fick i Vadstena i lördags när jag var där på ansiktsmålning på barn. :) De är för goa och jag lääängtar till lördag då jag ska få måla ännu mera!


De som läser och har barn kom till Östenssons i Motala.. råssnäsvägen mellan 10-14 så kan jag måla ditt barn!


Dessa flickor var relativt stora men de var de enda jag hann att fota. Men ack så söta de där 2 åringarna blir med en kattnos och morrhår !:)

- High Shine

Väntar även nu med spänning på Emites nya high shine skuggor, och ni hör ju på namnet SHINE ! Jag hoppas jag ej blir besviken men det tror jag ej..

De ska tydligen även ha kommit ut med en ny Eye Base jag ska testa i samma veva.Spännande!! Återkommer med test och bilder !

- Nytt från EMITE

Kanske världens bästa mascara?? :)

Som vanligt med nya mascaror så kladdar de och klumpar sig litegrann.. men efter kanske 3 användningar så fölljag pladdask för denna underbara nya produkt ! Snygg förpackning bra borste och värd priset hundra ggr om. DESSUTOM om man vill vara flera användare av den, eller som jag använda den på kunder så går det utmärkt att bara sprita av applikatorn då den är av gummi och använda på nästa. Underbart va?


Tyvärr var jag tvungen att ta bilder med Webcam då jag inte har cameran precis här..


229:- och finns i Brun och Svart. Finns att köpas HÄR

RSS 2.0