- Semester

Åh jag är så ledsen men nu och ett tag framöver så har jag en del att göra. Joel och vi flyttade igår till ny lägenhet är massor att göra där och nu när det är så himlans varmt så sminkar jag mig knappt och då finns inget att lägga upp på bloggen tyvärr....


Det är väl ända gången man kan längta efter lite svalare väder, så ni kan fortsätta läsa min blogg. *blink blink*



Jag ber så mkt om ursäkt över detta, ni som är trogna läsare som kanske väntar på nya inlägg och så .



Kram på er alla !!

- Midsommar!

Jaha då var 2009 års midsommar över. Det bästa med den här veckan är ju CHINO ! Min alldeles egna chihuahua. Han är sand och vitfärgad och världens snällaste, busigaste, goaste lilla varelse! Han har varit med Joel till Göteborg i heglen och jag har varit i Malexander i vanlig ordning. Och jag saknar mina pojkar så mycket! Men imorrn får jag komma hem och mysa. Smink lade jag igår på britt emma och mig.



Tjingeling!


Puss på Mamma och Pappa !

- Smink

Fick hem min beställning från smink och perukmakarn igår. En pallet aquacolors från cryolan. Den innehöll 12 färger till ansiktsmålning. Hade även besält ett par GULD lösfransar, så jävla coola. de måste jag använda till en plåtning någon gång ! :)


Helgen ser ut som så att jag ska till göran imorgon och jobba, är även tillfrågad om söndag men jag vet inte riktigt om jag har tid men jag hoppas! Har fixat lite alternativ av väskor med nu så jag hoppas att någon passar ! :)

Slutar kl 10.00 idag så ska mamma och jag gå på marknaden på stan, den är gryyyym eller den var de när jag bodde i stockholm!

Hörs ! :)

- Enkelt hallonröd

En dag i veckan nu så använde jag samma ögonskugga över hela locket (efter bas-skugga så klart, jag använder oftast äggskalsfärgad för att få en så naturlig bas som möjligt)
använde sedan Emites eyedust, minns ej namnet på färgen tyvärr men den är hallonrödoch vackert skimrig.
Vit penna
så klart på slemhinnan för att motverka röda slemhinnor och trötta ögon och så en
 eyeliner i svart. Enklare kan det inte bli!  



   

- Ville bara skryta lite

Kom in på hemsidan som en tjej som heter CHIBI har och jobbar med retucheringar och liknande. Hon hjälpte mig med min avslutningsbild från utbildningen och så såg jag att jag finns med på hennes hemsida titta får ni se! :)


http://www.ptyxdesigns.com/ tredje raden och sjätte bilden!

- Ögonförstoring

Gjorde även idag en ögonförstoring. Den ligger nog närmast hjärtat. Den är snygg, kul effekt och ger större ögon, vad mer behövs??

Dweagens gick i persikans tecken ;)


- PANIK!

Skulle ta min sminkväska jag tagit ur väskan och lägga ner igen då det droppade från botten. Luktade gjorde det också. Gott förstås. Det luktade FACE MIST! AAAH! vad hade hänt???

Öppnade necesären och insåg att PÅ NÅGOT KONSTIGT, VÄLDIGT konstigt sätt hade min face mist flaska skruvats upp och runnit ut!! Lite över en dl vätska I SMINKVÄSKAN, över ögonskuggor, i mascaror, i makeup puffar, svampar. shit.
Ögonskuggorna hade hållt tätt, puffarna låg över flaskan, och mascarorna gick att torka av. det enda som var dyblött var svamparna och botten på necesären. Vilken lycka att det inte var värre och vilken olycka att min facemist har TORKA!! Suck....måste köpa en ny, och det känns inte så jättekul med ekonomin att behöva köpa något nytt som redan var nytt.


Jag skyller på cyklingen att necesären har skakat under cykelturen till jobbet och gått upp.



Face Mist för övrigt kommer ju från MakeUpStore och kostar 250:- kanske, minns inte exakt. Men den är sjukt skön att spraya i ansiktet efter duschen, rengöringen eller PÅ makeupen. Fukt-kick och hållbarhet i ett!  Bra va ?

- Maxfactor

Var igår på cubus en sväng och kom ju på att jag behöver mascara! Impulsköpet blev en Max factor Masterpiece MAX
149:-
och jag provade den i morse. Klart nöjd med resultatet. Jag har fastnat för det är med gummi applikatorer. "Borstarna" från förr kan vara bra men är ofta stora och kladdar gärna på mer än fransarna!

+ Prisvärd
+ Applicerar mycket produkt men inte för mycket, då det ofta blir spindelben
- Håller ej böjen på fransarna

hur länge den håller återstår att se!


- Lemon grass

En annan variant av gult make up. Har använt mig av . MakeUpStore ra, 24 carat, eclipse, Som ni ser har jag även gjort en ögonförstoring och..
 ...KOM IHÅG. Om du vill göra en ögonförstoring måla aldrig fransarna hela vägen till roten (när det gäller undre fransraden), hur konstigt det än känns men det ser inte okej ut! det ska vara vitt vitt vitt fram till den undre fransradens eyeliner linje.


för kul!
testa att leka med eyelinern och dra sträcken lite utöver det vanliga och se skillnaden!




- Green Grass

När jag nu ändå håller på här då så kan ju ju få bilder på en mycket vacker grön make om ni frågar mig! 

 

 

- Mamma Leopard

Här är även bilderna från timmen jag fick att sminka mamma +3 arbetskamrater. De var bjudna på enhetsträff med leopard-tema och vem vinner bästa utklädnad? :)




- Bilder från SPA-kvällen

Här kommer lite bilder från SPA kvällen med fritidsgården jag var med på. De tjejer som är med på bilderna har jag endast sminkat ögonskugga på, för att hinna med så många som möjligt. Jag lade väl ögonskugga på ett 10tal tjejer och det var en himla skoj kväll!


Jag hade min plats i foajén


4st elever från frisörprogrammet var också där


     
Exotisk frukt, Fredrik blir klippt, fick t.o.m måla naglarna

 

   


Sverigemask á la Nationaldagen

- Ny fotosession

Igår frågade Göran Magnusson mig, en himla duktig fotograf här i linköping om jag ville vara med och sminka till en fashion plåtning. Fy f*n vad kul tänkte jag och svarade JA. Så nu ska vi bara längta till lördag och sminka och så fort jag får bilderna kommer de upp här så ni får se dem!! KUL va??

- Fritidsgård och leopard

Var igår anlitad av fritidsgården i tallboda för att sminka till deras SPA kväll de anordnat i ekängsskolan. Hade mitt lilla bord med stol och sminkade Ögon-make up på de tjejer som ville de var mellan 13 och 15 år och jätte tacksamma! Fick även veta att mamma och deras jobbarkompisar var bjudna på fest med leopard tema så ikväll ska jag sminka dem! Ska bli jätteskoj! :D Bilder kommer ikväll! / Ida

- Goldwell Dualsenses Rich Repair 60sec Treatment

Oj oj oj Vilken hår-inpackning !! Det ger ett hallelujah moment faktiskt. Vilket tjockt hår! Testade denna produkter så fort jag köpt den och det kändes nästan direkt vad hästvansen jag kramade ur vatten blivit tjock. Det står inget om volym på burken men det måste de missat skriva dit! Härlig frisk doft och snabb intensivkur. 60 sekunder och redo att sköljas ur ! Håller ni inte med mig när man tänker att en del hårinpckningar ska verka 10 minuter. "Suck!! Det har jag inte tid med, det gör jag nästa gång tänker man" . Och när kommer den gången? Aldrig.






Ca pris : 165 :-

- Diamond gloss

Vad sägs om nya serien från NIVEA diamond gloss ??



Efter att först provat deras shiningspray var jag nöjd med doften. Det luktade gott gott gott! Jag tror nu att ni som är trogna läsare har insett att jag verkligen prioriterar att allt ska lukta! Ja, Jag är doft freak! :D hihi


Att de skulle vara lenare eller glansigare kan jag inte säga. Jag märkte inte en direkt konkret skillnad.
"Diamond gloss" = no way Men säkert gav det ju skydd för håret och det luktade ju gott. Så Ja testa, varför inte !! Sen testade jag ju faktiskt produkten under tiden då mitt hår var långt och slitet, så kanske hade behövt andra mirakel kurer men har man friskt och fräscht hår fungerar det säkert alldeles utmärkt!


Ville i alla fall också testa schampo och balsam också när jag ändå var i farten. För mig var det pengar i sjön. Gav inte speciellt märkbart resultat och håret var svårare att reda ut än innan! Visst ett bra schampo men inte bättre än något annat!



- Creative Sensations

Detta inlägget är väl mer riktat till oss kräm älskare, eller blivande!

 



För mig är det viktigt att en Lotion (Body/Hand)
- Luktar friskt,
- Hållbar doft , inte bara när man smörjer in sig.
- Den ska vara skonam för huden,
- Det ska gå att smörja en gång och hålla med fukt hela dagen! 


Jag har mina favorit lotions som verkligen uppfyller alla mina krav.
De kommer från Creative  och passar kropp som hand!
Den finns i två storlekar. En mindre för handväskan och en större i pumpflaska.
Den finns i hela 15 olika dofter.


Den lilla på  60 ml kostar ca 60:- och den större på 245 ml ca 149:-
Finns även tvål i samma serie som luktar som ingen annan 149:-


En som jag vet säljer (där handlar jag) dem är
JBE Nagel Studio
Storgatan 68
582 28 Linköping

"Värd varenda krona"





Har DU tips på någon anna bra lotion??

RSS 2.0