- Malmö och efterlängtade bilder

Sitter här i malmö för femte dagen. Igår var jag och Sofie och handlade på Peggy Sage grossisten. Jag plockade till mig det jag tyckte jag behövde och fick ett igenklistrat kuvert innehållande en faktura. Jag tittade inte på den förrän jag kom ut. drygt 2000:- stod det på pappret. Men egentligen kostar det bra mycket mer men där ser ni hur jag kan shoppa smink utan att tänka haha. Det är som att plocka lösgodis men detta , med mycket högre kilopris. Men make up för mig är som godis!! Man kan aldrig få nog ;) hihi.Gled in på modellbilder idag också där Göran och Maria lagt upp en av de 2 sessionerna vi gjorde veckan innan midsommar. Denna session är från söndagen då vi åkte ut till varamon. Det har aldrig blåst så mycket som där men det blev sååååå fiiiina bilder !!

Titta själva! http://www.modellbilder.se/photosession.php?id=35260

- Lush ansiktskräm

Måste bara skriva om några krämer från Lush

Paradise Regained 45g 395:-


Skin Drink 45g 149:-


Gör som jag och köp deras "prov"burkar som de har på lush. Dessa kostar 19:-/burk och det rekomenderar jag att prova för att hitta den kräm du tycker om. Jag som är doft-fan saknade god doft på dessa produkter. Men om man tänker på vad de faktiskt är gjorda av så föstår man varför de inte luktar mer än naturligt. Dessa krämer innehåller endast naturliga ingredienser och det märks faktiskt.  Och skin drink är faktiskt en riktig fuktighetskick för huden. Och vilket lent resultat!
Jag tycker alla borde prova dessa. De är inga problem för allergiker heller eftersom det är helt rena från tillsatser!

- Haircare

Har ju missat att skriva om att jag var på Haircare och sminkade brudarna till att de skulle ut och äta!

Detta är resultatet!


Ninas make blev i Varma bruna och guldiga nyanser:Yvonnes blev kall och fin blå!
Emma fick Kall aprikos-make:


Nu är de tyvärr så att dessa bilder är tagna av mobilkamera så Makeupen faller inte alls i sin rätt men det kunde vara kul att ni fick se litegrann!


VILL DU GÖRA NÅGOT LIKNANDE ?! Ring 0735-258573.
 


Storbak!

Okej detta hör inte hit i denna blogg men jag måste bara få skryta lite !

Det är dryga 2 veckor till jag och brorsan fyller år så då tänkte jag att jag skulle baka lite. Joel och jag åkte till Maxi och köpte bakgrejer och tillbehör för 600:- haha blev rätt dyrt ;) men men

Kom hem och började baka. resultatet blev syltgrottor som blev bautastora:En del kanelbullar som jag gjorde en hallonsylt/krossad choklad fyllning till:
  


Och en del blev med mandelmassa/kanel fyllning:


Tyvärr fick jag ju inte smaka på något eftersom jag håller igen men av de som har smakat idag var de goda! :)

- Saknar!

Sitter och lyssnar på Kleerups låtar. De var de låtar vi alltid hade på i skolan. Riktigt bra musik och alla låtar får mig tänka tillbaka på tiden i tunnelbanan på väg till skolan, alla kul make up lektioner, alla tjejerna, alla fikor på stan alla mysiga kvällar mm ALLT! Det är sjukt hur man kan trivas så väl och passa in i en stad på så kort tid. Men men så är de. Jag kanske anländer till stockholm en gång i tiden.


Puss och Kram!

RSS 2.0