- Mkt som händer

Ujujuj, det har hänt alltför mycket på sista tiden, och tyvärr räcker då inte min tid till för blogg skrivandet. Har varit mycket jobb inom hemtjänsten där jag vanligtvis jobbar men det har även hänt annat skoj!!Onsdag 25 November var lilla Ida i Vadstena stad, Var anlitad till att representera Nivea på Carins Parfymeri. Vadstena hade Ladies Night och gågatan kryllade av fruntimmer! Jag hade min stol och provsminkade de som ville och gav heta tips för den enskilde. Mitt i alltihop kom Motala/vadstena´s dagstidning och fotade oss och vilken av alla bilder var med i tidninen dagen efter? Jo, min och en proffsig text som löd ungefär "Ladies Night i vadstena och Ida Sterneling, Frilansande Make up artist och hårstylist sminkade för fullt och gav tips etc. "


Detta ska alltså göras om imorgon i KISA, på Sandströms modehus. Kommer även troligtvis att sminka lite av modevisningen som börjar 18.30 också. :)


Det är sååå himla kul att få chansen att åka runt överallt och träffa nya människor och alltid få arbeta på olika sätt med olika upplägg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0